logo

Crystal Cup 2020

Letos se na turnaj sjelo 6 týmů, tak se hrálo stylem 2x8 minut každý s každým. Opět jsme do turnaje poslali dva týmy.

Sestava (A - tým): Kotland Michael - Janko Pavel, Havelka Milan, Dědeček Dominik - Krejcar Tomáš, Krejcar Jan, Novák Lukáš, Moravec Jakub

Sestava (B - tým): Hříbal Vojtěch - Krejcar Ondřej, Hůlka Ondřej, Dědeček Bohuslav - Kouba Zdeněk, Černý Jakub, Mencl Michal, Walter Lukáš

FC BLEŠNO A - FC Blešno B 1:1

branky: Moravec Jakub - Černý Jakub

Áčko bylo po celý zápas lepším týmem, gólově se však prosadilo pouze jednou. Béčko bylo v utkání maximálně efektivní a z jediné střely v utkání srovnalo na konečných - 1:1.

Amateur Shooters - FC Blešno B 0:0

branky: -----

Ve vyrovnaném utkání se zrodila bezbranková remíza.

FC Blešno A - Rimpex 2:0

branky: Moravec Jakub, Krejcar Tomáš

Od začátku utkání bylo áčko aktivnější a po pěkné akci se patou prosadil Moravec Jakub. Poté se však v utkání začali množit ostřejší zákroky a rozhodčí to měl opravdu těžké. V druhé půli se ještě míč do brány dostal po odrazu od Tomáše Krejcara.

FC Blešno B - Běleč 1:0

branky: Kouba Zdeněk

Béčko po velmi dobrém výkonu získalo vítězství díky střele Zdendy Kouby.

FC Blešno B - Rimpex 0:1

branky: --- - Jandera Vojtěch

Béčko po slušném výkonu těsně podlehlo klukům z Třebechovic. 

Amateur Shooters - FC Blešno A 1:2

branky: ??? - Havelka Milan, Krejcar Jan

Áčko v utkání prohrávalo, ale ještě v první půli se po rohu prosadil Milan a  v druhé půli strhl vítězství na naší stranu Honza Krejcar.

Stříbrňák - FC Blešno B 2:0

branky: Placák, Stránský

Béčko podal statečný výkon, ale těsně před poločasem se zranil Zdenda Kouba, tak béčko dohrávalo bez střídání. Nakonec prohrálo po dvou trochu zbytečných chybách Bohouše a Vojty.

FC Blešno A - Stříbrňák 1:0

branky: Krejcar Jan

Zápas o první místo na turnaji Áčko potřebovalo vyhrát Stříbrňáku stačila i remíza. Áčko bylo od začátku jasně lepší, ale brankář Stříbrňáku držel jejich akci stále vysoko. V celém utkání zlikvidoval 8 našich jasných gólových šancí. V poslední minutě byl faulován Dominik Dědeček. A byl odpískán přímý kop a po něm měly být konec utkání. Exekuce se ujal Honza Krejcar míč poslal do břevna a od něj se odrazil těsně za brankovou čáru, čímž rozhodl o našem vítězství.

FC Blešno A - Běleč 3:0

branky:  Krejcar Jan 2, Dědeček Dominik

V zápase jsme Běleč opět téměř k ničemu nepustili. V první půli se nejprve pravou nohou prosadil  Honza Krejcar. V druhé půli navýšil naše vedení Dominik Dědeček. Definitivní pojistku přidal Honza Krejcar a mohl jsme jít slavit titul po sedmi letech.


Konečné pořadí turnaje:

1. FC Blešno A

2. Stříbrňák

3. Rimpex

4. FC Blešno B

5. Amateur Shooters

6. Běleč

Nejlepším střelcem turnaje se 4 brankami se stal Honza Krejcar. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Miroslav Richter z týmu Stříbrňák. Děkujeme všem hráčům za předvedené výkony divákům za podporu.

Poděkování patří všem, co se podíleli na přípravě a zdárném průběhu turnaje.