logo

Neděliště Cup 2013

28/07/2011

Turnaje se zúčastnilo 10 týmů. Na turnaj jsme dorazili v sestavě složené z hostujících hráčů a hráčů FCB. Na turnaj jsme dorazili jako první tým. V 8:00 proběhlo losování. Dostali jsme se do skupiny A společně s týmy Reds (krajský přebor), TMK Losers (krajský přebor), Slatina a FC Colt 04 (okresní přebor).

Sestava: Zasadil Zdeněk (hostující hráč) - Kmoníček Ondřej (hostující hráč), Novák Vít, Krejcar Jakub, Vlasák Tomáš (hostující hráč), Kobližek Jakub (hostující hráč), Krejcar Jan, Hůlka Ondřej

FC BLEŠNO - Slatina 4:3

V prvním zápase jsme se dostali do vedení díky individuální akci Vlasáka, avšak soupeř hned vzápětí dokázal srovnat na 1:1. Poté nás znovu do vedení dostal krásnou střelou Vlasák a na jeho gól navázal krásným lobem přes půlku hřiště Kobližek. Soupeř však dokázal srovnat na 3:3, následovala však zbytečná červená karta soupeře, čehož jsme dokázali využít a Kuba Krejcar do prázdné branky vstřelil rozhodující gól.

FC BLEŠNO - FC Colt 04 3:0

Zápas opět otevřel šťastnou střelou Vlasák, další góly přidali po krásných akcích Novák a Hůlka.

FC BLEŠNO - TMK Losers 3:3

V tomto zápase jsme prohrávali 0:1, poté jsme otočili na 2:1 díky Kobližkovi a Vlasákovi, nakonec 5 vteřin před koncem srovnal Kobližek na 3:3.

FC BLEŠNO - Reds 0:3

V posledním zápase nám na první místo ve skupině stačila remiza. Tento plán vzal za své po pěti minutách, kdy jsme prohrávali již 0:2. Zápas po našem nejhorším výkonu na turnaji skončil naší prohrou 0:3. Ze skupiny jsme tak postoupili z druhého místa.

Čtvrtfinále: FC BLEŠNO - Fullmengo (Flamengo B) 1:0

Zápasy byly již hrané na 2x 10 minut. Ve vyrovnaném utkání jsme se dostali do vedení 5 minut před koncem prvního poločasu po akci Kobližek - Krejcar. Ve druhém poločase jsme již tento výsledek v poklidu ubránili.

Semifinále: FC BLEŠNO - Flamengo 2:3

V semifinále jsme opět rychle prohrávali 0:2. Poté se nám však po střele Vlasáka a teči Honzy Krejcara podařilo snížit. Po rozehradné standardní situaci Kuba Krejcar dokázal vyrovnat. Dvě minuty před koncem bohužel Kmoníček vlastním gólem rozhodl.

O 3. místo: FC BLEŠNO - Reds 2:2, 1:3 pen.

V posledním zápase na turnaji jsme zcela neočekávaně rychle prohrávali 0:2. Postupně se nám však podařilo srovnat hru i výsledek díky střelám Vlasáka a Kobližka. Měli jsme dokonce i další šance strhnout vedení na naši stranu - to se však nepovedlo a tak následovaly penalty. Za nás proměnil pouze Kmoníček a Krejcar Jan s Vlasákem neproměnili. Jelikož soupeř všechny své pokutové kopy proměnil, radoval se ze třetího místa on.